-3 ardei kapia rosii
-350 g branza de burduf
-2 linguri de smantana
-o legatura marar
Intr-un castron se sfarama branza de burduf si se amesteca cu 2 linguri de smantana.
Ardeii se spala, se indeparteaza cotoarele si semintele si se umplu cu compozitia de branza. Se foloseste o lingurita cu codita lunga pentru a putea apasa bine pasta. Daca nu va ajunge pasta de branza nu este nicio tragedie: umpleti cu cat aveti. (asa mi s-a intamplat si mie). Ardeii umpluti se introduc fiecare intr-o punga, se leaga cu un elastic si se dau la frigider pana a doua zi.
Se taie ardeii de la varf cu ajutorul unui cutit ascutit bine. Se sterge cutitul pe o laveta de bucatarie dupa fiecare felie taiata.
Se aseaza pe un platou pe un pat de salata verde. Contrastul de culori este foarte frumos si gustul minunat.
Si inca un prin-plan, asa sa va fac pofta!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu